Palvelut

Lämmitys­ratkaisut ja LVI-suunnittelu Jyväskylästä

Palvelemme asiakkaitamme koko Keski-Suomessa

Kun tarvitset aidosti ammat­titaitoista tekijää toteuttamaan lattia­lämmityksen, ilmastointi­ratkaisut taikka LVI-suunnittelun Jyväskylän seudulla, käänny Keski-Suomen LVI-Helin Oy:n puoleen. Meille asiakkaan tyytyväisyys sekä laadukas työnjälki ovat keskeisiä arvoja, ja kanssamme työt sujuvatkin aina sovitusti ja ajallaan. Henkilö­kuntamme on harjaantunut hommiinsa esimerkiksi lattia­lämmitykset teemme tuhansien toteutettujen kohteiden kokemuksella! Myös lukuisat tyytyväiset asiakkaat ovat olleet meille merkkinä siitä, että olemme onnistuneet palvelussamme.

Sinustakin tyytyväinen asiakas? Ota yhteyttä!
Warmia-putkitus asennuslevyyn, joka vaimentaa askeläänet.

Lattia­lämmitys on hankinta, jota et kadu

Lattia­lämmitys on käytössä huoleton ja edullinen lämmitys­ratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti niin uudis­rakennuksiin kuin saneeraus­kohteisiinkin. Vesikiertoinen lattialämmitys suunnitellaan ja säädetään jokaiseen kohteeseen yksilöllisesti, todellisen tehontarpeen mukaan. Lattia­lämmitys on moderni ja energiaa säästävä lämmitystapa hallitun ja tasaisen lämmönjaon ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea 1–2 astetta, joka merkitsee 5–15 prosentin säästöä lämmitys­kustannuksissa.


LVI-Asennus

Hyvä LVI-suunnittelu takaa onnistuneen loppu­tuloksen

Olipa kyseessä sitten uudis­rakennus tai saneeraus­kohde, LVI-suunnitteluun kannattaa kelpuuttaa vain kokenut ammattilainen. Hyvä LVI-suunnitelma säästää niin rakentajan aikaa kuin rahaakin, kun lämpö-, vesi- ja ilmanvaihto­järjestelmät on suunniteltu huolellisesti. Suunnittelemme rakennuksen LVI-järjestelmät tarpeidesi ja toiveidesi mukaan; siksi meihin on hyvä olla yhteydessä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta voimme parhaiten ottaa ne huomioon. Pohjakuvien valmistuttua aloitamme suunnittelun yhteisen palaverin jälkeen. Toimitamme sinulle suunnitelmista sähköiset kuvat, joista voit teettää & toimittaa paperikuvat niitä tarvitseville tahoille.

Ilmastointi­asennus alusta loppuun

Asuintilojen hyvä sisäilma on tärkeää niin viihtyvyyden kuin terveydenkin kannalta, siksi kotisi ilmastointi­järjestelmän tulisi olla kunnossa ja huollettu. Toteutamme asiakkaillemme koko ilmastointi­järjestelmän aina suunnittelusta asennukseen ja loppu­säätöihin asti. Tarvittaessa voimme hoitaa myös valvonta- ja mittaustyöt. Pääasiassa palvelemme ilmastointi­töissä vain omakotitalo­asiakkaita.

Muut palvelumme

Meidän kauttamme saat myös Oilon/Lämpö­ässän maalämpö­pumput ja Vestellin jätevesi­järjestelmät sisältäen mitoituksen, suunnittelun ja valvonnan.

Kysy lisää!